L'EMPRESA
FELIP & FELIP és una corredoria d’assegurances fundada per JOAN FELIP ESCAYOLA fa més de 42 anys i actualment dirigida pel seu fill,  JOAN FELIP SOLER.

Exercim de mediadors d’assegurances habilitats pel Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya amb la clau J69GC , tenim concertada Assegurança de Responsabilitat Civil i de Caució, i disposem de Departament d’atenció al Client.

Durant aquests anys més de 5000 clients, tant empreses com particulars, ens han dipositat la seva confiança, per tal que els assessorem en les seves assegurances.

Treballem amb les millors companyies del mercat assegurador i la nostra corredoria compta amb un equip humà altament qualificat per tal que tot aquest engranatge funcioni sempre amb la màxima eficiència vetllant pels interessos dels nostres assegurats.

Actualment, existeix al mercat una gran varietat tant de companyies d’assegurances, com de tipus de pòlisses i garanties destinades a cobrir qualsevol contingència que pugui causar un dany o un perjudici, ja sigui personal o material, i la nostra condició de Corredors d’Assegurances ens avala per poder aconseguir pòlisses a mida, tant per a particulars com per empreses, d’acord amb les seves necessitats o les activitats realitzades.

Tramitem els sinistres davant les companyies asseguradores vetllant que la seva resolució sigui el més ràpida possible i sempre cenyida als termes pactats en les seves pòlisses.

Mantenim el contacte periòdicament amb els nostres assegurats per tal que les seves pòlisses sempre estiguin actualitzades.

empresa
EL NOSTRE EQUIP
Joan Felip Soler
Joan Felip Soler

Administrador

Josepa Casas Reguant
Josepa Casas Reguant

Administració

Dolors Gonzàlez Rodríguez
Dolors Gonzàlez Rodriguez

Comercial PIMES i Sinistres

M. Àngels Valeri
M. Àngels Valeri Vilalta

Contractació